[vc_row el_class=”kiemelt-kep” css=”.vc_custom_1514983617150{margin-top: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;background-image: url(https://sarpi.hu/wp-content/uploads/2017/12/20150903_1107__MG_0521_2015_51_Sarpi-Edit.jpg?id=144) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”300px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-1″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Szerződéskötés folyamata

  1. Amennyiben hulladékot kíván cégünkkel ártalmatlaníttatni, várjuk jelentkezését telefonon, e-mail-ben vagy weboldalunkon keresztül (link: https://www.sarpi.hu/hu/ajanlatkeres/)
  2. A hulladék-átvétel feltétele hulladék-ártalmatlanítási szerződés kötése, melyhez a következő adatokra van
    szükségünk:

– az átadó neve, címe, adószáma, KÜJ (Környezetvédelmi Ügyféljel) és KTJ (Környezetvédelmi Területi Jel)

– a hulladék(ok) megnevezése, HAK kódja, megközelítő mennyisége, csomagolása.

  1. A szükséges adatok birtokában marketing csoportunk üzletkötői elkészítik az árajánlatot, melyet két, általunk cégszerűen aláírt példányban küldünk meg. (Amennyiben az ajánlatkérésben szereplő információk nem elégségesek, üzletkötőnk személyes kapcsolat-felvételt kezdeményez, és szükség esetén mintát kér az ártalmatlanítandó hulladékból.)
  2. Az ajánlat elfogadása esetén kérjük ajánlatunk egy példányát cégszerűen aláírva visszaküldeni, ezzel jön létre a hulladék-ártalmatlanítási szerződés, mely az érvényességi idején belül, előzetes telefonos egyeztetés alapján, igény szerinti alkalommal teszi lehetővé a hulladék-beszállítást.

Hulladék-beszállítási igénybejelentés szállítási csoportunknál a 33/512-833-as telefonszámon, vagy a szallitas(kukac)sarpi(pont)hu e-mail címen lehetséges.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]