Jogi nyilatkozat

Jelen honlap a SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. és tulajdonosa, a Veolia Csoport, illetve annak más leányvállalatai tevékenységéről és vállalati adatairól közöl tájékoztatást.

A honlapon megjelent információk, szövegek és fotók az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. szellemi tulajdonát képezik, utánközlésük a vállalat előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

Adatvédelmi elveink

Az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. honlapján a látogatókról általánosságban nem gyűjt személyes adatokat.

Kivétel a „Jelentkezés üzemlátogatásra” menüpont, ahol a látogatók személyes látogatásra jelentkezhetnek az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. dorogi üzemébe. Az űrlapon gyűjtött személyes adatokat a vállalat kizárólag a látogatás megszervezése, az időpont egyeztetése során használja fel.

A vállalat fenntartja a jogot, hogy az űrlapon megadott telefon- illetve faxszámon, vagy e-mail címen időpontegyeztetés céljából megkeresse a jelentkezőt.

Az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. a látogatásra jelentkezők személyes adatait legfeljebb 3 (három) évig őrzi meg saját számítógépes rendszerében. Az adatokat harmadik féllel semmilyen módon nem osztja meg, azokat sem marketing, sem egyéb tájékoztatási céllal nem használja fel vagy adja tovább.