A SARPI Dorog Kft-nél a biztonságos üzemelés mellett nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mind napjaink, mind a jövő nemzedékei tisztább, egészségesebb környezetben élhessenek.

Ezen belül meghatározó szerepet élvez az iskolás korosztályok környezetvédelmi nevelésében való szerepvállalás. Minden évben a térségben élő iskolások százai vesznek részt a Nyílt Napok rendezvénysorozatán. Az elmúlt évek során 3500 dorogi és Dorog környéki iskolás vett részt a VEOLIA Environnement nemzetközi környezetvédelmi pályázatain is.

Különösen fontos számunkra régiónk környezeti értékeinek megóvása, az itt élő emberek egészségének és életminőségének javítása. Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is felelősséget szeretnénk vállalni környezetünkért.

A Dorogi Égetőmű Környezetfejlesztő Alapítvány

A helyi önkormányzattal közösen létrehoztuk a Dorogi Égetőmű Környezetfejlesztő Közalapítványt, melynek célja, hogy segítse Dorog város környezetvédelmi és ehhez kapcsolódó városfejlesztési célkitűzéseinek megvalósítását.

Adószáma, melyre a magánszemélyek személyi jövedelemadójuk 1 %-át várja: 186008878-1-11

Az alapítvány fő támogatója a hosszú ideje megrendezésre kerülő SULISPRINT-SARPI futásnak, mely 1500 résztvevővel a térség egyik legrangosabb tömegsportrendezvénye.